Bakom skyene
Enhetsterapi

Julie Dahl

 

JulieDahl

Hei og velkommen til min side!
Jeg er enhetsterapeut og lege som bruker intuitive og kinesiologiske metoder. Min tilnærming er å finne ressurser hos den enkelte, men også hvor jeg sanser hva som «sitter fast». Behandlinger jeg tilbyr er bygget på min forståelse av den tette forbindelsen mellom kropp-sinn-følelser. Den er særlig rettet inn mot følelsesmessige traumer.
Velkommen!
CD

Muskulær avspenning


Muskulær avspenning kan man også oppnå ved fysisk trening. Vi bruker her en metode hvor vi strammer ulike muskelgrupper maksimalt av det vi klarer for så å slappe av. Dette gir en reflektorisk avspenning som vi utnytter.

Avspenning med visualisering

Her blir vi instruert i avspenning. I tillegg brukes visualisering med farger. Slik kan vi utnytte sinnets fokus for å påvirke opplevelsen av smerte og ubehag.

Avspenning ved bruk av pust


Pusten er automatisk i seg selv. Vi observerer pusten og registrerer hvordan pusten påvirker kroppen. Pusten formidler hvordan vi har det. Den formidler også ro og sentrering.


CD
Gjennom Norges Migreneforbund og midler fra ExtraStiftelsen er denne CDen laget spesielt for personer som sliter med hodepine. Den kan også brukes ved andre kroppslige smertetilstander.
Lege Julie Dahl har jobbet som nevrolog og med spesiell interesse for migrene og andre hodepinetilstander. Hun instruerer tre enkle og trygge avspenningsøvelser. Disse kan brukes helt uavhengig av hverandre. Avspenning er som alt annet: man må øve for å bli god!
Denne CD gis ut ved Nevrologisk Avdeling, Sykehuset Innlandet og ved Norges Migreneforbund. Lydfiler er tilgjengelig på www.bakomskyene.no. Dersom du ønsker å gi tilbakemeldinger på disse avspenningsøvelsene kan du sende mail til meg på post@bakomskyene.no.
Gi deg selv det beste
Julie Dahl