Bakom skyene
Enhetsterapi

Julie Dahl

 

JulieDahl

Hei og velkommen til min side!
Jeg er enhetsterapeut og lege som bruker intuitive og kinesiologiske metoder. Min tilnærming er å finne ressurser hos den enkelte, men også hvor jeg sanser hva som «sitter fast». Behandlinger jeg tilbyr er bygget på min forståelse av den tette forbindelsen mellom kropp-sinn-følelser. Den er særlig rettet inn mot følelsesmessige traumer.
Velkommen!
Behandlinger jeg tilbyr:

Enhetsterapeutisk behandling
Et sett av metoder valgt fra ulike medisinske systemer. Disse er etablert som et behandlingsprodukt ut fra en rikholdig klinisk praksis av Dr Audun Myskja. Arbeid med strømmer av livsenergi, stimulering av organer, styrke immunitet, frigjøre blokkeringer mm. Dette kan være nyttig i flere situasjoner, som ved ulike smertetilstander i kroppen, stress, søvnproblemer, tretthet mm.
Behandlingen foregår ved å undersøke klienten, bruke tilpassede teknikker som massasje eller tapping av ulike punkter/områder på kroppen, stryke over hud. Aktive øvelser som setter i gang positive mønstre for bevegelse. Behandlingen kan også foregå uten direkte berøring av hud.

Traumeterapi
En spesifikk teknikk som gjør bruk av visualisering, pust, berøring av 2 punkter på kroppen - og selvbekreftende setninger. Teknikken er designet for å «kortslutte» loopen av stadig aktivering av ett eller flere traumer eller sterke følelser. Dette kan være nyttig hvis man «sitter fast» i en følelse, en hendelse eller et minne. Sittende eller stående. Terapeuten guider aktivt igjennom sekvenser ettersom hvilke fornemmelser, bilder eller følelser som kommer opp hos klienten. Terapeuten stimulerer en til å være mest mulig i sin egen kropp og følelsesliv.

Ayurvedisk kraniemassasje
Behandling med utspring in den gamle indiske ayurvediske tradisjonen. En dyptvirkende behandling. Den virker avspennende og gir rekreasjon til både kroppen og sinnet. Hjelper mot spenninger og spenningsrelaterte tilstander. Dette kan være nyttig for å «lande» i kroppen, når det har blitt for mye over tid som har hopet seg opp i ens liv, og ved tankekjør. Behandlingen foregår liggende på rygg på benk, hvor terapeuten sitter ved hodeenden. Massasje av ansikt, hodebunn, nakke og skuldre med varm uraffinert sesamolje.

«Fri» behandling
Intuitiv behandling hvor jeg kombinerer ovennevnte behandlingsformer og mye mer. Dette er en måte å tilnærme seg åpent lokaliserende til et problemområde i kroppen. Det belastede kroppsområde kan deretter styrkes og balanseres. Dette kan være nyttig ved binyre-stress, tankekjør, dårlig fordøyelse mm.
Behandlingen kan foregå stående, sittende eller liggende på benk.

Hvem passer dette for
Personer av begge kjønn, alder 18-80 år.
Du som ønsker forebygging eller støttebehandling ved vanlige smertetilstander.
Hvis du har symptomer på stress, og ønsker stress-reduksjon og bedre «flyt» av livskraft.
Hvis du «sitter fast» i ulike følelser som frykt, sinne og nedsatt stemningsleie.